Calella guanya població procedent d’altres comarques catalanes, comunitats autònomes i estranger

Imatge d'arxiu

Les darreres dades de moviments migratoris recollides per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme dona a Calella un guany net de població de 341 persones. 170 de la resta de comarques catalanes, 34 de la resta de l’Estat espanyol i 137 com a resultat de les migracions externes.

Són dades corresponents al 2016 i que s’acaben de fer públiques. A Calella, l’any passat van arribar 872 persones d’altres poblacions catalanes i en van marxar 702. El diferencial positiu de 170 persones es correspon al saldo migratori més important que va tenir la ciutat, per davant de l’estranger. En aquest cas, es van registrar 397 arribades i 260 sortides.

Quant a les migracions internes, en aquest cas a la resta de l’Estat espanyol, l’informe constata 152 arribades per 118 sortides.

El Maresme, amb un guany net de població de 3.192 persones és la quarta comarca catalana que presenta un saldo migratori positiu més elevat. Només la superen el Barcelonès, el Vallès i el Baix Baix Llobregat. L’anàlisi de les dades demostra que es manté la tendència d’anys anterior: el Maresme atrau població d’altres comarques catalanes i de l’estranger, però a diferència del cas de Calella, presenta més sortides que entrades de ciutadans provinents d’altres comunitats autònomes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *