El Festivalet de Contes: On i a quina hora?

conte

Demà, dins el Festivalet de Contes, des de les 11 del mtí i fins les 8 del vespre: animació musical a càrrec dels Udols de Foc, contes, tallers creatius infantils, el còmic del Museu de Turisme de Calella.

A les 11 del mati, a la plaça de l’Ajuntament, es farà animació musical a càrrec dels Udols de Foc. L’itinerari començarà a la plaça de l’Ajuntament, continuarà pel carrer Bisbe Sivilla, plaça de l’Església, carrer Romaní, carrer Jovara fins a la plaça Vicenç Ferrer.

A la mateixa hora, a les 11 del mati, a la plaça de l’Ajuntament, conte Dracs empanats i princeses rondinaires, a càrrec de Núria Clemares.

A dos quarts de 12 del mati, a la plaça de Vicenç Ferrer, es realitzaran tallers creatius infantils Contes i Titelles, a càrrec de FesTallers.

A dos quarts d’1 del mati, a la plaça de l’Església, el còmic del Museu de Turisme de Calella Shugar i Hara un selfie a la maleta, a càrrec de Fina Joseph.

A la tarda, a les 5, a la plaça de l’Ajuntament, es faran tallers creatius infantils Contes i Llegendes, a càrrec de FesTallers.

A dos quarts de 6 de la tarda, a la plaça de l’Església, es farà el conte El Drac mandrós, a càrrec de Sílvia Serra.

A dos quarts de 7 del vespre, a la plaça de l’Ajuntament, el conte Montserrat Catacric Catacrac, a càrrec d’Isabel Gomis.

I per finalitzar, a dos quarts de 8 del vespre, a la plaça de l’Església, es celebrarà la cloenda del Calella Conte 2017 – Festivalet de Contes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat