L’Alt Maresme frega el ple complet per Setmana Santa

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’ocupació turística de la Setmana Santa ha estat una de les millors dels últims deu anys. Fins i tot es parla de rècord de visitants. A la nostra zona el Gremi d’Hosteleria del Maresme situa les xifres en un 93%

Segons diferents gremis d’hoteleria del país, l’ocupació mitjana ha estat del 85 per cent i en alguns llocs de la costa fins i tot s’ha fregat el 100 per cent. En el cas de l’Alt Maresme no s’hi arriba, però gairebé.

El president del Gremi d’Hosteleria del Maresme, Jordi Noguera, ha avançat ja el que poden acabar sent els números finals de l’ocupació: “La previsió inicial rondava un 88% ha anat pujant a mesura que passaven els dies, pel bon temps i per un turisme de proximitatq ue ha fet reserves d’última hora. Pensem que la xifra podria arribar gairebé al 93%

Com deia Noguera, el bon temps d’aquests dies ha animat els desplaçaments curts que han deixat una imatge d’establiments de restauració i carrers plens a la pràctica totalitat de pobles de la costa, amb gent sobretot de l’àrea de Barcelona i Catalunya Nord. Noguera: “Els que no tenien feta una reserva amb antel·lació i han esperat a última hora penso que han fet estades més curtes, màxim dues nits, en funció de la climatologia, i si fa bo acaben per decidir sortir i gaudir d’un període curt de vacances. Estem parlant de l’àmbit metropolità de Barcelona, comarques properes al Maresme i una mica de la part del sud de França“.

Els tornejos esportius de futbol han portat grups de joves a la ciutat i poblacions properes per disputar partits, tant a la nostra ciutat com en camps propers.

Les bones xifres d’ocupació durant aquests 4 dies festius de la Setmana Santa fan presagiar una bona ocupació també durant els mesos d’estiu.

Jordi Noguera diu que les dates de Setmana Santa d’enguany han afavorit el turisme i que aquesta tònica es pot mantenir aquests propers mesos d’estiu. “Setmana Santa ens ha arribata  mitjans d’abril i més establiments han estat oberts, hem tingut una climatologia més favorable, i molts establiments ja poden continuar a partir d’ara oberts. la temporada comença a veure’s amb unes perspectives molt favorables. Les previsions que tenim ara per l’estiu són molt bones i esperem que s’omplin els hotesl i que quan fem balanç de la temporada sigui molt favorable“.

Recordem que a Calella s’han viscut uns dies amb molta ocupació turística i també amb activitats complementàries, tant religioses com lúdiques.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Jordi Noguera, emesa a l’Info Migdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *