Foto-Film Calella valora positivament la XIII edició del Festimatge

festimatge

El Festimatge 2018 va posar ahir el punt i final amb la gala de cloenda, presentada per la calellenca Queralt Botey, en la que es va fer l’entrega dels premis de cinema i fotografia i dels Trofeus Torretes de curtmetratge i de fotografia.

L’espanyol Miguel Cabezas va aconseguir el premi d’honor del Trofeu Torretes de Fotografia i “The Mauritania Railway”, del cineasta madrileny Miguel de Olaso “Mcgregor”, va guanyar el premi d’honor del Torretes de Curtmetratges.

El president de Foto-Film Calella, Xavier Rigola, ha fet una valoració positiva de la 13a edició del Festimatge, en la que assegura que hi ha hagut bona afluència de públic.

“Estem molts contents, pensem que aquest any ha estat un gran Festimatge. Pensem que hem tingut molta més gent que la que hem tingut altres anys. Hi ha gent que ja comença a guardar-se uns dies per venir aquí a Calella a mirar-se les fotos i alguns altees a veure els curts. Projectar 90 curts no és habitual, alguns dies hi ha hagut més gent i altres que no però la mitjana és molt més que acceptable i la gent s’ ho passat bé i hem tingut èxit. Penso que aquest any ha estat força complert”

Xavier Rigola, ha afirmat que el canvi en el sistema d’entrega dels guardons i la presència dels autors va afavorir que s’hi acostés més gent.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat