Francesc Subirana, nou Cap de Colla dels Gegants i Grallers

Francesc Subirana, en una trobada de gegants

Francesc Subirana, més conegut a la ciutat com a «Subi», ha estat escollit per unanimitat com a nou Cap de Colla dels Geganters i Grallers de Calella.

El seu mandat serà de dos anys prorrogable fins a 5. Just després de ser escollit com a nou Cap de Colla, Subirana ja ha posat sobre la taula un projecte: fer una trobada de gegantons: “Crec que seria molt interessant fer una trobada de Gegantons per als nostres infants. Quan es va fer Ciutat Gegantera els nens i nenes van participar molt activament”. 

Francesc Subirana ha explicat que ara miraran calendari per poder tirar endavant aquesta trobada de gegantons. I la segona proposta que ara vol fer arribar a l’Ajuntament de Calella com a nou Cap de Colla dels Geganters i Grallers és que els gegants Quirze i Minerva estiguin exposats dins d’unes vitrines a l’Espai Mercat.

Aquesta setmana es farà el traspàs de poders entre els membres de la junta sortint i l’entrant. Subirana detalla quines persones l’acompanyen a la junta que ell presideix: “La sotscap de colla és Mercè Montserrat; la secretària Sara Venegas; el tresorer Juli Murillo i Raquel Nogué, Susanna Martí i Jaume Rossell en són vocals”. 

L’acte més immediat que té la Colla de Geganters i Grallers és per al diumenge 13 de desembre amb motiu de la Marató de TV3 quan es farà una cercavila des del Mercat Municipal fins a la Plaça Catalunya.

Francesc Subirana, que substitueix en el càrrec Marc Buch, fa 15 anys que pertany a la Colla de Geganters i Grallers, molts dels quals també com a membre de la Junta. També va ser president de la Penya Solera Barcelonista.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. ROSER ERCILLA ha dit:

    MOLTES FELICITATS SUBI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.