La pel·lícula Chicago dona el tret de sortida als actes del Dia Internacional de la Dansa

La projecció de la pel·lícula Chicago aquest vespre a dos quarts de deu a la sala Mozart marca el tret de sortida a un cap de setmana ple d’activitats dedicades al món de la dansa. Organitzat per Tres al Cub i l’Ajuntament de Calella, compta amb el suport de l’Escola Bilans, Dansamar i Pro-Dansa.

Demà dissabte 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa i Calella ho celebra per tercer any consecutiu de manera molt activa. Demà mateix durant el matí hi haurà una masterclass de ball clàssic, un taller de dansa en família i una mini gala de dansa infantil.

Per dissabte a la tarda s’ha programat un taller de salsa i balls de saló a partir de dos quarts de cinc.

Tant dissabte com diumenge es faran dues gales. La de dissabte té per títol Gran Gala de dansa d’adults amb totes les escoles participants. En el decurs de l’acte es podrà veure, entre altres, un fragment de Jesucrist SuperStar. I diumenge la gala es farà a partir de les sis de la tarda a la sala Mozart amb la participació de membres de l’Institut del Teatre de Barcelona. Ho ha explicat Aída del Cid, presidenta de Tres al Cub.

De cara a diumenge, al matí hi haurà un taller de dansa creativa i una masterclass d’estil contemporani i un taller de bollywood on s’ensenyaran on s’ensenyaran danses orientals i exòtiques.

Segons Aída del Cid, els diferents actes s’han plantejat per tal que tothom pugui gaudir de la dansa, tant dalt de l’escenari com de públic.

Al migdia, a un quart d’una la Cobla Ciutat de Girona realitzarà una audició de sardanes. Els actes del Dia Mundial de la Dansa es tancaran amb una gala a partir de les sis de la tarda a la Sala Mozart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *