Gent de Barri de Pequín: “El millor arròs és el nostre”

Fa 34 anys que Gent de Barri de Pequín organitza l’arrossada a la plaça del Bunyol. Des de l’entitat el consideren millor que el de Sant Quirze, tot reconeixent que “també el fa molt bo”. Els pequinaires proposen un arròs mixt de carn i de peix per a unes 350 persones i els tiquets ja son a la venda a un preu de 14 euros a Cala Mercè i el Frankfurt La Riera.

Arròs mixt, amb escamarlans, llagostins, musclos, calamars i pollastre. Aquesta és la proposta de Gent de Barri de Pequín per la tradicional arrossada popular d’aquest dissabte 22 a la plaça del Bunyol. En sortiran uns 350 plats i tothom hi està convidat. “Nosaltres diem que el millor arròs el fa Gent de Barri de Pequín, però Sant Quirze el fa molt bo també”, han reconegut Josep Piqueras i en Josep Basart, de Gent de Barri de Pequin, al programa LA CIUTAT.

Aquest 2024, pels pequinaires, és una bona data perquè l’arrossada es fa en el primer dia de tres que no són laborables, ja que dilluns, per Sant Joan, és festiu. Fer un arròs per tantes persones i que agradi a tothom és l’objectiu que any rere any es marquen, amb la tècnica que tant els caracteritza: fer-lo amb llenya des del 1990.

Els tiquets son a la venda a un preu de 14 euros i es poden comprar al Frankfurt La Riera i a Ca la Mercè. Inclouen beguda i postres i a partir de les 13 h es començaran a servir els plats.

Mira l’entrevista completa a Josep Basart i Josep Piqueras a LA CIUTAT:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.