Grima estrena “Dialoghost” a la Sala Ón de Barcelona

grima1

Una setmana després d’estrenar a Calella, Josep Grima actuarà a la Sala On de Barcelona amb el seu espectacle de monòlegs “Dialoghost”. Serà aquest dissabte 3 d’octubre, amb entrades que s’han posat a la venda al portal Atrápalo. El calellenc ha preparat una adaptació de l’espectacle, amb més càrrega d’improvisació aprofitant que es tracta d’una sala petita que li permet un major contacte amb el públic. En declaracions a Ràdio Calella TV, Grima ha parlat del repte del debut a la cartellera barcelonina.

Josep Grima confia en tancar una programació estable del seu espectacle en teatres i sales de petit format a Barcelona. Explica que l’estrena a Calella va tenir una forta càrrega emocional, però que el camí que se li obre ara és il·lusionant.

Amb la improvisació ens apropem molt a la gent, i pensem que el millor és portar el monòleg a sales petits. Si bé és cert que l’estrena va ser una mica més “a lo grande”, perquè es feia a Calella i a mi em feia una especial il·lusió, i la situació a Barcelona és la que és. A partir d’aquí, tenim la primera programació a la Sala On, i esperem a partir d’aquí arrencar i anar per diferents teatres de Barcelona.

A grans trets, el monòleg serà pràcticament el mateix que es va poder veure a Calella, però amb matisos. Dalt l’escenari, Grima es tornarà a posar a la pell de l’argentí Jose Osvaldo Grima, amb les seves experiències amb els fantasmes de la vida, però amb més presència de la part improvisada i de la participació del públic. “Anem a jugar amb la gent”, ha dit.

Dialoghost és un espectacle de 75 minuts, amb el calellenc sol dalt l’escenari, agafant l’absolut protagonisme d’aquesta producció de TriviEvents. Grima agraeix l’aposta que ha fet amb ell, un actor novell en termes professionals però amb molts anys dedicats amb passió a la interpretació.

Com molt content i feliç que ens donin oportunitats a gent jove que, malgrat tot, portem molt anys en l’amateur i formant-nos i que fem una feina que ens estimem.

Dialoghost. Quan parlen els fantasmes s’estrena aquest dissabte 3 d’octubre a la Sala Ón del carrer Nàpols de Barcelona, al barri de Gràcia (22h). Les entrades es poden comprar a Atrápalo i costen 12 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *