[AMPLIACIÓ] Una persona ferida en una baralla a la zona turística

Baralla amb resultat d’una persona ferida a l’interior d’un local del carrer del Mar, a la zona turística de Calella. Els fets van tenir lloc a la 1,40 de la matinada de dilluns a dimarts quan, per causes que ara s’investiguen, es va produir un enfrontament que va desencadenar en una agressió cap a un ciutadà d’origen francès que va haver de ser atès pel SEM, en primera instància, i després traslladat a l’hospital. Continua ingressat al centre i la seva evolució és favorable, segons confirmen fonts oficials a Ràdio Calella TV. La Policia Local va poder detenir el presumpte agressor gràcies a la informació obtinguda per les càmeres de seguretat del local. D’ell no se n’han facilitat altres dades, més enllà que no forma part del grup de delinqüents multireincidents que venen actuant a Calella i que els cossos policials tenen identificats.

Un ciutadà francès continua ingressat a l’hospital per les lesions que va patir la matinada de dilluns a dimarts en un local d’oci nocturn de la zona turística de Calella. Eren gairebé tres quarts de dues de la matinada quan, a l’interior de l’establiment, es va produir una baralla. Es desconeix quantes persones s’hi van veure implicades i quin va ser el motiu que va desencadenar en aquesta agressió, per la qual hi ha una persona detinguda.

L’arrest el va efectuar la Policia Local gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat del local, perquè havia abandonat el local. Se’l va poder identificar i detenir, poc després.

La víctima va rebre una primera atenció dels professionals del Servei d’Emergències Mèdiques, que van decidir fer-ne el trasllat a l’hospital. Hores d’ara continua ingressada i la seva evolució és favorable, segons l’última informació.

Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *