Guillermo Gomis entra a la llista de Ciutadans per a les eleccions al Parlament de Catalunya

gomis eleccions

Ciutadans ha incorporat a les seves llistes per a les pròximes eleccions catalanes al regidor calellenc Guillermo Gomis. El portaveu de Ciutadans al consistori concorrerà a les eleccions de número 71 per la circumscripció de Barcelona. Gomis dona així suport a la candidatura encapçalada per Carlos Carrizosa de qui ha destacat la seva trajectòria al Parlament i el seu ferm lideratge per cohesionar el país. En declaracions al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV Gomis ha celebrat concórrer a les llistes de Ciutadans i ha fet èmfasis en la necessitat de què de les pròximes eleccions surti un canvi de govern.

Guillermo Gomis ha defensat els principals eixos de la candidatura del partit taronja. Gomis defensa el vot al seu partit com el vot útil per tornar a centrar la política catalana.

Com a partit polític i diferencial, defensem tots els drets i llibertats de totes les persones. El respecte i la convivència. El respecte per sentir-nos espanyols però també catalans. Som el vot útil. Representem la Catalunya oberta, cívica i integradora.

Gomis ocuparà el lloc número 71 per la circumscripció de Barcelona i que encapçala Carlos Carrizosa, qui per Gomis és la millor opció i la més encertada perquè és un home de partit que defensa els ideals taronges gairebé des de la seva fundació. Gomis diu que si surt elegit Carrizosa es governarà amb seny i ha criticat la gestió que està fent el govern català amb la pandèmia de la Covid.

La situació és complicada i hi ha accions que no entenem. Com limiten a l’hostaleria i altres sectors no els hi apliquen ni restriccions. La gestió de la Generalitat a part de nefasta és incongruent perquè es posen restriccions i no es donen ajudes.

I al fil de sobre si les eleccions s’han de celebrar el 14 de febrer o el 30 de maig, Gomis diu que s’ha de fer cas a les autoritats sanitàries, però assegura que respectaran totes les decisions judicials. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha de confirmar en les hores vinents si ratifica o no la suspensió del decret d’ajornament de les eleccions al Parlament de Catalunya.

És una decisió de les autoritats sanitàries, s’ha de prioritzar la seguretat de tots els ciutadans, però si el TSJC diu que s’han de celebrar el 14-F nosaltres ho acatarem i respectarem la decisió del tribunal.

La Generalitat va prendre la decisió davant el risc que suposava tirar endavant les eleccions amb previsió que a mitjans de febrer s’arribés al pic de la tercera onada de la Covid. En les hores vinents es podria saber la decisió del TSJC.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat