Calella s’adhereix a l’Observatori de les Dones en els mitjans de comunicació

La youtubera Maria Bouabdellah Shaimi és una de les ambaixadores del REIMAGINA'T.
La youtubera Maria Bouabdellah Shaimi és una de les ambaixadores del REIMAGINA'T.

El documental “Dones en Temps de Crisi” que emet Ràdio Calella TV és una producció de l’Observatori de les Dones en els mitjans de comunicació, al qual s’hi acaba d’adherir l’Ajuntament de Calella. Té per objectiu reforçar el paper de la dona en els espais de participació pública, i alhora fomentar-ne el debat i la reflexió. Amb la seva incorporació, el consistori es compromet a promoure activitats dirigides al conjunt de la població amb les quals combatre els estereotips sexistes. Al fil d’això, des de l’àrea d’Igualtat es fa una crida als joves perquè participin al concurs (RE)imagina’t de peces audiovisuals.

És la dotzena edició del certamen que busca la implicació dels joves per elaborar continguts audiovisuals amb una mirada positiva cap a la diversitat de gènere i afectivo-sexual. Cindy Rando és la titular d’Igualtat de l’Ajuntament de Calella.

Es realitzarà a través de les xarxes socials perquè aquest 2021 creuen important implicar-hi el joves i fer-ho amb les eines que utilitzen.

Amb les inscripcions ja obertes, els vídeos es poden presentar fins el 12 de febrer com a data límit. Han de tenir una durada d’entre 30 segons i 1 minut, en el format que es vulgui (videoclip, campanya, documental, anunci publicitari…).

L’Observatori de les Dones en els mitjans de comunicació es va crear el setembre del 2002 per iniciativa de diversos consells de dones del Baix Llobregat, i ara ja compta amb més d’una trentena d’ens locals col·laboradors. L’Ajuntament de Calella ha estat l’últim en afegir-s’hi.

Pròxima convocatòria del Consell Municipal de Dones i LGTBI

La regidora d’Igualtat ha anunciat que té previst posar fil a l’agulla al pla d’acció del nou Consell Municipal de Dones i LGTBI que es va constituir el passat mes de desembre. Cindy Rando ha explicat que es convocarà pròximament amb la idea de fixar el calendari d’activitats que es desplegarà al llarg d’aquest 2021.

Ens reunirem per programar les activitats del primer trimestre i acordar l’estratègia per treballar polítiques de suport i protecció a les dones i les persones del col·lectiu LGBTI.

El Consell Municipal de Dones i LGTBI està integrat per representants dels grups polítics municipals i de les entitats que treballen per aquests col·lectius.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat