Hector Bellerin compra una casa a Sant Cebrià de Vallalta

El lateral calellenc de l’Arsenal ha comprat una propietat en una urbanització a cavall de Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar. Bellerin i la seva família, que ja tenien residència a Calella, han adquirit una nova propietat en una tranqui·la urbanització a tocar de Sant Cebrià de Vallalta.

La nova vivenda tindria una superfície d’uns 300 metres quadrats aproximadament, construïts tots ells en una sola planta, compta amb dues piscines, amb vistes al mar i a la muntanya i tota ella està envoltada de vegetació per reservar l’intimitat del jugador i la seva família.

El Calellenc, després de passar uns dies de vacances a l’Habana i Miami i, un cop acaba l’Eurocopa sub21 perdent contra Alemanya,  va tornar de nou cap a Londres per començar la pretemporada amb el seu actual equip, va disfrutar d’uns dies de vacances amb la seva família a la seva nova llar i aprofitant per visitar el campus de futbol de l’Aqua Hotel FC, del qual Bellerin és padrí.

<<El Futbol Club Barcelona està interessat amb Bellerin i Bellerin està interessat en el Barça>>, així ho publicaven alguns mitjans de comunicació nacionals ara fa just un mes; motiu pel qual sembla que Bellerin s’hauria decidit per adquirir la casa de Sant Cebrià de Vallalta. Pero les negociacions es van allargar més del normal i finalment aquesta temporada Bellerin es queda amb el seu entrenador Arsène Wenger a l’Arsenal.

Sembla que Bellerin segueix les mateixes passes que en el seu moment va fer Cesc Fàbregas que també va acabar jugant amb el Barça, venint de l’Arsenal de Wenger i que ara juga amb el Chelsea anglès.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *