Hi ha lliga!! El CF Calella guanya i els de dalt fallen

El CF Calella, tot i jugar 52 minuts amb un home menys per l’expulsió d’Aboudulahi, ha guanyat 0-4 al camp del Llavaneres.

Aquest gran resultat no ha estat l’única bona notícia d’aquesta jornada. Amb aquesta victòria calellenca i la derrota del líder, l’Esc. Fut. Barberà And i l’empat del fins ara segon classificat, el Vilassar de Dalt, els de Victor Barragan es situen segons a cinc punts del líder. El Barberà porta tres empats seguits i els nostres han retallat quatre punts en dues jornades.

Pel que fa al partit, Arnau al minut 12 ha avançat al Calella. En el minut 38 ha arribat l’expulsió  del jugador calellenc. A partir d’aquí els nostres han sabut defensar molt bé i ha rematat el partit al contraatac amb gols d’Alessio als minuts 69 i 86 i Killian al minut 77.