Iñaki García Bernis, nou director gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

(Font: Facebook)

Rellevarà en el càrrec a Núria Costants, que va presentar la seva renúncia el passat mes de maig després de 14 anys en el càrrec. García Bernis, amb experiència en el sector sanitari i de la salut, on ha desenvolupat tasques directives, s’incorporarà al càrrec de forma oficial el pròxim 4 de setembre. Amb ell, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva afronta una etapa que s’espera sigui més “plàcida” gràcies a l’arribada de nous recursos que permetin millorar l’atenció assistencial.

El Consell Rector de l’organisme sanitari va ratificar el nomenament de García Bernis el passat 20 de juliol. El president de l’organisme sanitari del Maresme i la Selva, Albert Fernández Terricabras, ha assegurat que la seva trajectòria professional el converteixen en el candidat idoni per al càrrec directiu.

“És una persona amb trenta anys d’experiència i més 15 en el sector. Ha ocupat càrrecs a l’Hospital Clínic, durant 8 anys, ha sigut gerent del Sagrat Cor i ha ocupat diferents responsabilitats al Grup Quirón; i en l’últim any ha treballat en un laboratori d’analítiques. Té un ampli bagatge en el sector de la salut i ampli coneixedor de les tasques que ha de desenvolupar un gerent en una organització com la nostra”, ha explicat Fernández Terricabras en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

García Bernis ha estat el seleccionat d’entre els més de 200 candidats que van presentar-se per ocupar el càrrec, retribuït segons les pautes del CatSalut amb un sou anual de 95.000 euros.

Tot i que la seva incorporació es farà efectiva el 4 de setembre, s’avançaran els contacts i la tramesa d’informació per agilitzar i facilitar la seva entrada a l’organisme. “Ja té documentació per començar a conèixer el que és la nostra corporació i seguirà durant l’agost. A més, l’actual gerent, encara que deixi les funcions el 31 de juliol, està a plena disposició del nou gerent perquè la transició sigui perfecte”, ha comentat.

I, en aquest sentit, el president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva espera que l’arribada del nou director gerent coincideixi amb una etapa “més plàcida” en la gestió assistencial a l’Alt Maresme i la Selva. Admet que no ho ha estat en l’anterior i assenyala que la conjuntura econòmica i financera ho ha determinat.

De cara al futur, espera que l’arribada de més recursos que facin possible els projectes de millora que hi ha sobre la taula. “Alguns projectes tenen a veure amb les insfraestructures físiques però també amb aparells i contractació de personal. Tenim moltes mancances i, aquests recursos ens han de servir per a tot”, ha dit el president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Aquest serà el repte que entomarà el nou director gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Seva.

A continuació pots escoltar íntegrament l’entrevista a Albert Fernández Terricabras, president del CSMS.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *