Incendi sense ferits en un habitatge del carrer Sant Jaume

Foto: Policia de Calella

Un habitatge del carrer Sant Jaume 95 ha patit un incendi aquesta tarda. Segons informa la Policia Local a través de les xarxes socials, no s’han de lamentar danys personals. En un primer moment s’ha evacuat tot l’edifici i tres persones han estat ateses per inhalació de fum.
Al cap de dues hores l’Ajuntament ha informat que en referència a aquests fets s’han detingut tres persones per, presumptament, provocar aquest incendi i per atacar a agents de l’autoritat amb bats de beisbol i objectes punxants.

Les últimes informacions que l’Ajuntament ha publicat a la seva pàgina web parlen de 4 els veïns i 2 els  policies que han hagut de ser atesos per inhalació de fum. A més, s’han desallotjat 35 pisos.

L’ Ajuntament informa que la Policia Local i els Mossos d’Esquadra han treballat conjuntament per esclarir els fets que han provocat l’incendi que ha acabat amb la detenció de 3 individus, 2 d’ells com a presumptes autors de l’incendi provocat al carrer Sant Jaume 95, i tots 3 per atemptat contra agents de l’autoritat en haver atacat amb bats de beisbol i objectes punxants a dues patrulles de la Policia Local que anaven a identificar-los.

Dos d’aquests individus es troben relacionats amb el grup d’11 delinqüents multireincidents tractats a la Junta Local de Seguretat Extraordinària del passat dijous.

Els veïns ja han pogut tornar al seu domicili.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.