IRONMAN Barcelona cancel·lat definitivament per la pandèmia

ironman2018

IRONAMAN ha decidit suspendre les dues proves que s’havien de fer el 4 d’octubre a causa del coronavirus. La prova IRONMAN Barcelona tornarà l’octubre del 2021. Ho ha anunciat aquest migdia l’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, en un tuit a les xarxes socials on reconeix el compromís de la comunitat IRONMAN amb Calella i agraeix el gest de responsabilitat dels seus organitzadors.

En un comunicat, l’Ajuntament de Calella indica que la dificultat a l’hora de garantir les mesures de seguretat per evitar la propagació del virus ha fet que no es pugui disputar la prova amb totes les precaucions que requereix la nova normalitat. Segons informa el consistori la decisió també s’ha pres posant per davant la seguretat i el benestar de tota la comunitat com a prioritat màxima i seguint les directrius de les autoritats en relació amb la pandèmia de la COVID-19.
El 4 d’octubre s’havien de disputar les dues triatlons IRONMAN de Barcelona: la llarga i la de distància 70.3 que ja es va cancel·lar per la crisi del coronavirus. Les dues estaven programades perquè coincidissin el mateix dia. Les proves ara s’ajornen i tornaran a Calella el dia 3 d’octubre del 2021 tal com indicat l’alcaldessa. 

Per la seva part, en un comunicat al Facebook IRONMAN Spain ha lamentat l’ajornament i ha confirmat que les dues proves es realitzant el diumenge 3 d’octubre del 2021. Pel que fa als atletes, en un correu que els ha fet arribar IRONMAN,  tots els registrats a l’IRONMAN del 2020 veuran la seva inscripció automàticament traspassada a la nova data del 2021. 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *