Un creuament d’insults entre joves, motiu de la violenta baralla en una guingueta de la platja

Baralla xiringuito00000000

Una discussió entre un grup de joves i una parella al Passeig Manuel Puigvert hauria estat el detonant de la violenta baralla que va tenir lloc la nit de dissabte a l’interior d’una guingueta de la Platja Gran de Calella. Segons ha informat en declaracions a Ràdio Calella TV el tinent d’Alcaldia de seguretat, Josep Torres, tot va començar quan un grup de joves va increpar verbalment a una parella que es trobava a la platja. De moment la policia està treballant per esclarir-ne els fets i identificar-ne als autors de la disputa. El tinent d’alcaldia i portaveu del govern també ha desmentit que es tractés en cap cas d’un possible assetjament sexual.

Els fets van tenir lloc la nit de dissabte i han estat recollits per les càmeres de seguretat de la guingueta Blue Bar. Tot va començar quan una parella que es trobava al Passeig Manuel Puigvert va ser increpada, sense motiu aparent, per un grup de joves. Això va desencadenar en una discussió verbal i una posterior violenta baralla física. La parella, per tal de protegir-se va córrer fins a l’interior de la guingueta on la resta de joves van perseguir-los i van atacar-los amb el mobiliari del bar, com separadors i cadires. El tinent d’Alcaldia de Seguretat n’ha relatat els fets i ha desmentit que el motiu de la baralla fos un possible assetjament sexual. 

Seria un simple cruament d’insults, no sabem el motiu. Però sí que podem dir que no té caràcter sexual la disputa. Simplement es tracta d’un grup de joves contra una parella. No es va dir cap cosa cap a la noia. És una baralla trivial, que va començar de la manera més ximple.

En les imatges de la càmera de seguretat s’hi pot veure com els nois i noies s’enfronten a cops de puny i de peu davant l’estupefacció de clients i treballadors que es trobaven en aquell moment a l’establiment. Sortosament cap dels joves involucrats en la disputa va resultar ferit ni van requerir atenció mèdica.

Per sort no va haver-hi cap lesió, i no es va requerir cap assistència mèdica per cap de les dues parts. Això ens tranquil·litza en el sentit de què les coses no anessin a més.

La Policia Local de Calella ja ha obert una investigació per tal d’esclarir-ne els fets i identificar-ne els autors. La majoria d’ells serien menors d’edat, d’entre 15 i 16 anys i veïns de Calella i Pineda de Mar.

Per la seva banda, el Blue Bar, establiment on van ocórrer els fets, en un comunicat a les xarxes socials ha condemnat el succeït i ha informat que «sortosament» tan sols han hagut de lamentar destrosses materials. El tinent d’alcaldia Josep Torres ha avançat que el propietari de l’establiment ha presentat una denúncia per danys materials que s’eleven fins a 2.000 euros.

El propietari ens va dir ahir que posarà una denúncia al llarg del dia d’avui per danys. Malgrat que no va haver-hi cap lesió, sí que s’han de lamentar danys materials. El propietari parla d’uns 2.000 euros en destrosses.

A continuació pots escoltar l’entrevista al tinent d’Alcaldia Josep Torres: 

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *