IRONMAN posposa a l’octubre el 70.3 Barcelona

L’organització del triatló internacional ha anunciat nova data per a la prova que s’havia de disputar el pròxim 17 de maig i que ha quedat suspesa per l’impacte de la pandèmia del coronavirus. El 70.3 Barcelona es farà coincidir amb la prova reina d’octubre, l’IM Barcelona, fixat pel diumenge 4 d’octubre.

IRONMAN ho ha comunicat a través de la seva pàgina web, en què explica que la decisió s’ha pres seguint les indicacions de les agències sanitàries i les autoritats locals davant de la pandèmica del coronavirus i i pensant en la seguretat i el benestar de tots.

COMUNICAT OFICIAL ➡️ ironman.com/updates

Estem compromesos amb la seguretat i el benestar de tots els membres de la nostra comunitat en relació a la pandèmia de la COVID-19. Hem estat seguint i seguim pendents de les indicacions i recomanacions de les agències de salut públiques i les autoritats locals. En aquest moment, podem confirmar que el 2020 IRONMAN 70.3 BARCELONA no se celebrarà com estava previst el dia 17 de maig del 2020.

Son temps de continus canvis i grans dificultats globals, reconeixem que posposar l’esdeveniment per les causes citades anteriorment, per imprevistos, poden ser una gran decepció.

Podem però anunciem que la nova data del 2020 IRONMAN 70.3 Barcelona serà el dia 4 d’octubre de 2020. Els atletes ja haurien d’haver rebut un e-mail amb tots els detalls.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.