A l’espera d’una solució definitiva a les goteres del Pavelló del Parc Dalmau

COBERTA PAVELLÓ 5 20221025

Els usuaris del Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau estan avesats a treure cubells i tovallolles per recollir i eixugar l’aigua que cau de la coberta cada vegada que plou. Fa anys que pateixen els inconvenients de les goteres sense que s’hi hagi arribat a donar una solució definitiva. Mentrestant, fan equilibris per tirar endavant els entrenaments i els partits encara que hi hagi zones del parquet que no es puguin utilitzar.

No cal que hi hagi una gran tempesta perquè l’aigua filtri per la coberta del Pavelló Municipal i caigui sobre el parquet de joc. Els esportistes tenen localitzats els punts on hi ha la problemàtica i pensats els mecanismes per seguir amb l’activitat prevista. Bàsicament, cons per senyalitzar les zones mullades i cubells i tovalloles.

Es tracta d’una problemàtica que s’arrossega de fa temps, sense que s’hagi acabat de resoldre de forma definitiva. Des del 2014 s’hi han fet diverses intervencions puntuals: quan es va ampliar la pista de joc o coincidint amb la renovació del parquet.

És un tema que inquieta als esportistes que s’entrenen i competeixen a l’equipament, perquè també suposa un risc de lesió, tal com apunta Toti Albó, president del CB Calella.

Quan plou, és cert que hi ha goteres al pavelló, que afecten dues pistes. Tampoc fa falta que plogui molt fort. Si coincideix amb l’entrenament, hem de senyalitzar-lo amb cons i s’ha d’eixugar perquè sinó els esportistes podrien relliscar, i això és risc de lesió.

La problemàtica també suscita preocupació a nivell polític. Esquerra va aprofitar el torn de precs i preguntes de l’últim Ple Municipal per requerir solucions al Govern. Pel moment, no s’hi ha donat resposta pública.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *