Isona Passola: “Calella és un bon plató per rodar”

pasola

La directora de l’Acadèmia del Cinema Català engresca Calella a acollir nous rodatges cinematogràfics. Isona Passola va passar ahir per l’Info Vespre de Ràdio Calella TV per parlar sobre el Cicle Gaudí de Cinema Català, en el marc del qual ahir es va projectar “Ebre, del bressol a la batalla”, ambientada en la Guerra Civil espanyola i les vivències de dos joves cridats a files, integrants de la que va ser la lleva del biberó.

Passola va referir-se a 100 metros, un dels films inclosos en el circuit estable de cinema català; i va ser llavors quan va afirmar que Calella pot ser un bon escenari per a d’altres produccions cinematogràfiques.

“Calella està a prop de Barcelona, que és on hi ha la tècnica, però es necessita rodar a llocs que no estiguin més lluny de 40 quilòmetres i aquí teniu mar, hotels i altres coses que fan que sigui un bon plató (…) No hi ha res com el Maresme, és el paradís terrenal”, va assegurar.

I més lloances de la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català cap a Calella, en aquest cas dirigides a la Sala Mozart, que va dir és una de les millors de tot el cicle, que actualment es desenvolupa en dotze poblacions catalanes. L’any que ve en seran el doble, un total de 24, apropant el cinema amb segell català arreu del territori. “Està funcionant molt bé i n’estem molt contents perquè no ens esperàvem tan bona resposta. Tinc dades de pel·lícules com ‘El rei borni’ que l’han vist 1.200 persones que no l’haurien vist. Les sales estan plenes, hi ha localitats que no feien cinema des de feia molt temps i ara han reobert sales”, va indicar Passola.

La programació del Cicle Gaudí es completarà amb les projeccions de La propera pell, d’Isaki Lacuesta, amb Àlex Monner, Emma Suárez i Sergi López; i de 100 metros, de Marcel Barrena, amb Karra Elejalde i Dani Rovira de protagonistes. L’entrada general costa 4,50 euros, amb descomptes per als titulars del Carnet Jove i del Club Vanguardia.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Isona Passola:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat