Ja es pot consultar el cens electoral per a les eleccions del 21-D

Imatge d'Arxiu

Des d’avui i fins al dia 10 es pot consultar el cens electoral per a les eleccions del proper 21 de desembre, a la planta baixa de l’Ajuntament. Les consultes es poden fer de les 8 del matí i fins a les 9 del vespre.

El cens electoral es pot consultar des de divendres, 3 de novembre, i fins al mateix dia de les eleccions, el 21 de desembre. Les reclamacions en cas que les dades estiguin malament es poden presentar fins al 10 de novembre a l’Ajuntament de Calella. A partir del divendres 24 de novembre, s’enviarà a cada elector una targeta censal on figura el local i la mesa on s’ha de votar.

En aquestes eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre, podran votar 5.553.983 electors, segons dades de l’Institut d’Estadística espanyol. D’aquests, 5.329.139 viuen a Catalunya i 224.844 resideixen a l’estranger però estan empadronats a Catalunya.

Dels electors residents a Catalunya, 136.300 podran votar per primera vegada, que son els que han complert els 18 anys des de les anteriors eleccions al Parlament de Catalunya, celebrades el 27 de setembre de 2015.

Al següent enllaç pots consultar totes les dades per a les eleccions del 21-D

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *