Ja es pot votar perquè l’Screamin Festival guanyi l’Ameripolitan al millor festival del 2017

El director del festival de música Rock&Roll dels anys 50 ha animat a tothom a votar perquè el premi viatgi de Memfis a Calella. És el segon any que l’Screamin Festival ha estat nominat en la categoria de millor festival del món. Les votacions es poden fer en línia a ballotblaster.us/#/webBallots/ballot/78.

Els Ameripolitan Music Awards s’entregaran el pròxim 13 de febrer del 2018 i, en la seva segona nominació, l’Screamin Festival voldria rebre el títol en l’any del seu vintè aniversari. Carlos Díaz, director del festival, recorda amb prudència que el tipus de música predominant és anglosaxona.

«Hem de tenir en compte que és un concurs d’un tipus de música que és anglosaxona i estem en una situació molt difícil tenint en compte que aquest any el que hem fet ha sigut nominar festivals d’altres països i això farà que es divideixin els votants»

Entre els rivals de l’Screamin com a millor festival del món trobem certàmens internacionals com The Rockabilly Rave que se celebra al Regne Unit, el Summer Jamboree italià o el New England Shake de Massachusetts. També el Rockin’ Race Jamboree de Màlaga.

El cartell del vintè aniversari del festival ja està tancat. El lidera Linda Gail Lewis, germana petita del famós cantant Jerry Lee Lewis.

«Ara mateix ja està el cartell complet anunciat a la pàgina web, ja comencem a tenir reserves de tot el món. Tenim de cap de cartell a la germana petita de Jerry Lee Lewis, l’autor de la famosa ‘Gran bola de foc’, i com sempre tenim artistes de totes les dècades»

A la pàgina web ballotblaster.us/#/webBallots/ballot/78 es pot votar als candidats que competeixen en les diverses categories musicals.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *