El teatre Orfeó oferirà quatre representacions d’Els Pastorets

Assaig de pastorets, Joventut Artística
Assaig de pastorets, Joventut Artística

Els Pastorets arriben a la nostra ciutat un any més de la mà de Joventut Artística. L’obra de teatre, anomenada L’Estel de Natzaret, es representarà al teatre Orfeó quatre dies començant el dia de Sant Esteve i acabant passades les festes de Nadal.

Ho ha explicat un dels directors dels Pastorets, Albert Salvañà.

“El dia de Sant Esteve és la primera representació a les 19h de la tarda, igual que el dia 1. El 7 i el 14 de gener els fem a les 18:30. L’any que ve intentarem fer 6 dies, començar el 23 i incloure el dia dels Reis”

El sistema de venda d’entrades d’enguany serà diferent. Es podran comprar a les taquilles del teatre els dijous abans de cada representació i el mateix dia de l’espectacle.

“Normalment hi havia en Pere Vidal que és el taquiller, però estava tan agobiat de que el truquessin a casa seva per entrades que hem decidit que no es pot trucar, però a canvi d’això els dijous abans de cada representació, o sigui el dijous de les eleccions, de 19:30 a 20:30 s’obriran les taquilles del teatre perquè puguis agafar entrades anticipades pel dia que vulguis. El mateix dia de la representació de 13h a 14h i una hora abans de la representació”

El divendres 29, la Biblioteca acollirà algunes de les escenes dels Pastorets. Es representaran un únic dia perquè l’espai no reuneix les característiques necessàries.

“Farem l’escena del pou amb el Jonàs, el Matatias i el Benjamí, després hi ha una escena del Naïm amb el Satanàs i el Sant Miquel i després l’anunciació, el Sant Gabriel amb la mare de Déu i Sant Josep”


A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a un dels directors d’Els Pastorets, Albert Salvañà.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat