Ja hi ha dos busos plens per anar a Barcelona l’11 de Setembre

11S2015

L’objectiu és omplir els set vehicles que hi ha llogats per l’ANC, als qual cal sumar-hi un autocar que fleta directament el Partit Demòcrata Català.

En només dues setmanes, l’ANC de Calella ja ha omplert dos autocars per anar a la manifestació de la Diada a la capital catalana. Josep Barri, portaveu de l’ANC de Calella, confia que aquesta sigui la darrera gran manifestació social abans de la Independència de Catalunya, i es mostra content pel ritme de vendes de tiquets de bus i samarretes. “Pels pocs dies que portem estem força contents. En menys de 15 dies que fa que hem engegat les inscripcions estem ja acabant el segon autocar. Tenim la intenció d’intentar omplir-ne set, i creiem que va a una bona marxa la venda dels tiquets. I la venda de samarretes -que va començar a mitja setmana passada- ja en portem més d’una cinquantena, i ens dóna bona mostra que va a bon ritme la possible assistència a l’11 de Setembre“.

La venda de tiquets i samarretes ha començat un mes més tard del que era habitual altres anys, i Josep Barri creu que la gent no ha perdut les ganes de participar a la jornada reivindicativa d’enguany. “Per la manera que està tot el moviment polític actual, potser uns dies més tard, però al final jo crec que es mobilitzarà, jo crec que si no tanta gent com els altres anys, doncs pràcticament igual. Potser el proper 11 de Setembre sigui una jornada més de festa que no pas de reivindicació“.

Les samarretes són blanques i porten un punt groc, per demostrar que el país està a punt per a la seva Independència, i que batega a diversos punts clau del territori.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat