Castanyes, moniatos i màgia aquest vespre a la plaça de l’Església

Un dels actes més tradicionals i populars de la tardor, la castanyada dels Udols de Foc, recupera aquest vespre el seu format original després de dos anys d’interrupció i restriccions per la pandèmia. Es farà aquesta tarda a la plaça de l’Església de 17 h a 21 h i estan convidats tots els infants del municipi. La voluntat és que sigui un acte familiar i per això s’han previst activitats infantils com l’espectacle de màgia a càrrec del mag Sstromboli.

Lidia Riera, membre fundadora de l’entitat, s’ha mostrat molt contenta de poder recuperar la normalitat i tornar a coure castanyes i moniatos i gaudir d’una bona estona en família sense cap mena de restriccions.

Aquest any ja no tenim la Covid pel mig el que significa que ja no hem de fer reserves, ni mantenir les distàncies i, per tant, recuperem normalitat. Ens ficarem a les 17.30 h a vendre castanyes, moniatos i moscatell i com cada any també tindrem el mag Stromboli que ens farà un espectacle de màgia familiar.

La popular castanyada arrencarà a dos quarts de sis de la tarda. Els Udols obriran les brases per coure els moniatos i les castanyes i vendre’ls a preus populars. També hi haurà moscatell pels més grans i els petits podran passar una bona estona amb el mag Stromboli i el taller de pinta-cares que tenen preparat per aquest vespre.

Volem que se sentin seva la festa. Poden venir disfressats, tindrem un taller de pinta-cares. Posem també taules pels pares i serà una festa molt familiar per a tothom.

Com cada any, tenen previst coure 40 kg de castanyes i 15 kg de moniatos i recorden que cada any vora les 9 del vespre, ja han esgotat totes les provisions.

Amb tot, la voluntat de la festa és acostar als més petits les arrels de la cultura popular i mantenir viva la castanyada per davant de la festa anglosaxona, tot i que també animen als més petits a assistir disfressats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *