Ja s’han posat a la venda les entrades del NEC 2020

nits d'estiu

Els concerts del festival musical d’estiu de Calella es faran al Far i al pati de l’Escola Pia de Sant Pere, entre el 26 de juny i el 28 d’agost. L’organització va confirmar el cartell fa unes setmanes i ara ha explicat quin és el protocol que se seguirà en aquesta edició, on la principal novetat és que la majoria dels artistes faran un doble passi dels seus espectacles per arribar al màxim públic possible i complir amb les restriccions d’aforament dels espais. Les entrades s’han posat a la venda al portal entrapolis.com a preus populars i també es poden trobar a taquilla de la Sala Mozart, els dimecres de 18 a 21h.

Marc Parrot obrirà el NEC 2020 amb un doble concert al Far, el divendres 26 de maig. Presentarà el seu últim disc Refugi.

La programació seguirà amb l’actuació de la pinedenca Maria Muñoz, que també presentarà al Far el seu últim treball de boleros, titulat Lo íntimo. Serà el divendres 3 de juliol.

Després serà el torn de l’associació Cor i Orquestra Harmonia amb una de les propostes de la Temporada Lírica Ciutat de Calella. Al pati de l’Escola Pia oferirà la Gala Lírica, amb fragments d’òperes i sarsueles, amb la participació de la soprano Eugènia Montenegro, la mezzo Anna Gomà i el baríton Joan Garcia, acompanyats al piano per Laia Armengol. Serà un únic concert el divendres 10 de juliol, a les 21.30h.

El cap de setmana següent, visitarà Calella un dels grans cantautors del país dins de la gira Fills del Mar. Miquel Abras actuarà al Far el divendres 17 de juliol, també amb un doble concert perquè ningú es quedi sense veure el seu directe.

Gemma 4 celebra els seus 25 anys dalt dels escenaris amb un nou disc i l’espectacle Veinticinco, amb el qual reviu els seus millors temes impregnats d’arrels cubanes i altres influències. El quartet farà un concert a capella al Far, el divendres 24 de juliol.

La presentació del disc Arran d’Onada de celebració del setantè aniversari de l’Agrupació Sardanista de Calella amb l’actuació la Cobla Montgrins, tancarà la programació de juliol. Es farà un únic concert al Far, el divendres 31 de juliol (20.30h), i allà mateix es podrà comprar un exemplar del CD que han editat els sardanistes.

I també dins la novena Temporada Lírica, l’Orquestra de Cambra Harmonia oferirà el dissabte 1 d’agost, al pati de l’Escola Pia, un únic concert dedicat a la música catalana, amb peces de Toldrà, Montsalvatge i Pau Casals; sota la direcció d’Albert Deprius. El repertori també inclourà sardanes molt conegudes, El Cant dels Ocells i l’Emigrant d’Amadeu Vives.

Canviant totalment de registre, el cap de setmana següent, Ferran Palau presentarà a l’espai del Far el seu quart disc Kevin. Un volum de pop colorista, de temes romàntics. El músic d’Esparraguera oferirà un doble concert el divendres 7 d’agost.

El grup Amarala li prendrà el relleu. Son Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Montfort, compositores i músiques de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Oferiran l’espectacle de folk A trenc d’alba, el divendres 14 d’agost al Far. També amb doble passi.

Li seguirà un dels caps de cartell del NEC 2020. Un dels autors més importants dels últims anys, activista i escriptor. Cesk Freixas celebra quinze anys de trajectòria artística amb Festa Major, el seu últim disc, que presentarà el divendres 21 d’agost, també amb doble concert al Far.

Érase una vez Las Migas, és el nom de l’espectacle que el quartet de Bego Salazar, Marta Robles, Alicia Grillo i Roses Loscos presentaran al NEC 2020 per tancar la programació del festival d’estiu. Serà el divendres 28 d’agost, des de l’espai del Far.

Les entrades es poden comprar al portal entrapolis.com a preus que van dels 8 als 15 euros. També estan disponibles a taquilla de la Sala Mozart, els dimecres de 18 a 21h.

Protocol de seguretat per als espectacles

Les mesures anti Covid-19 que s’han fixat per assistir als espectacles del NEC 2020 són arribar a l’espai amb 20 minuts d’antel·lació i mantenir la distància de seguretat a l’entrada i sortida, quan serà obligatori l’ús de la mascareta.

L’organització desinfectarà les cadires i els lavabos entre passis, i hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic als recintes.

S’oferirà servei de transport gratuït amb Carrilet per accedir al Far, on serà obligatori l’ús de la mascareta. Sortirà de la parada de bus de l’Oficina de Turisme a les 19.30h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat