Jordi Borràs exposarà al Festimatge 2020

borràs web

El Festimatge 2020 permetrà veure el treball del fotoperiodista Jordi Borràs a la gran sala d’exposicions en què es convertirà la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri durant el mes d’abril. L’autor hi presentarà una selecció d’imatges icòniques que va deixar la tardor política de la Catalunya del 2019 en resposta a les sentències del Tribunal Suprem contra els líders independentistes d’Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana i els membres del Govern que van organitzar el referèndum de l’1-O.

Foto-Film Calella ha pogut tancar la participació al Festimatge d’un dels fotoperiodistes del moment. Jordi Borràs portarà l’exposició que ha inaugurat aquest cap de setmana a Sitges: una selecció d’una seixantena de fotografies de les més de 30.000 que va fer durant l’onada de protestes per la sentència del procés. Es podran veure imatges de l’ocupació de l’aeroport de Barcelona-El Prat, els fets que van tenir lloc a la plaça d’Urquinaona de Barcelona o els talls d’El Pertús.

Borràs, que també és il·lustrador, s’ha especialitzat en les qüestions socials, amb un interès concret pels moviments nacionals i d’ultradreta que actuan tant a Catalunya com arreu d’Europa. Sovint les seves fotos captures aquella realitat que no apareix als mitjans generalistes. L’any 2018 va publicar Dies que duraran anys, el segon llibre de no ficció en català més venut d’aquell any.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *