Jordi Cantano dimiteix com entrenador del CF Calella

B26AF822-C36B-431D-ABD0-0C775670D469

Cantano va presentar la dimissió com entrenador del CF Calella ahir dimarts al vespre després de parlar amb la plantilla. El santpolenc deixa la banqueta del Calella per motius esportius i ha afegit que la pandèmia ha fet molt de mal.
” els motius de la dimissió són bàsicament motius esportius que es queden dins el vestidor, tots sabem també que la pandèmia ha fet molt de mal i ens fa prendre decisions que creiem que són les correctes”

Cantano, ha volgut marxar donant gràcies pel suport que ha rebut de part diferents parts del món calellenc.
“Voldria agrair molt als jugadors la feina feta, la seva implicació … agrair també a la junta directiva per donar-nos l’oportunitat d’haver estat en el club i sobretot a la “Crew”, a tots els aficionats que ens han donat suport en tots els moments i al cos tècnic que han estat amb mi i ho han deixat tot per que el club estigui el mes amunt possible”

D’altre banda la junta directiva està treballant per trobar un substitut per la banqueta calellenca.

Aquesta era la segona etapa en que Jordi Cantano es feia càrrec del primer equip del CF Calella. La primera va ser fa tres temporades on va agafar l’equip les darreres dotze jornades per intentar el miracle de salvar la categoria i va estar a punt d’aconseguir-ho.
En aquesta segona etapa l’equip portava desde finals de l’any 2020 setze partits sense perdre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat