Jornada de llibres a la biblioteca de Can Salvador de la Plaça

Intensa jornada literària, aquest divendres a la Biblioteca Municipal de Can Salvador de la Plaça. Hi haurà una trobada amb l’escriptora Maria Carme Roca, autora del llibre “El monestir proscrit de Maria”, que s’ha treballat a les tertúlies en català que es fan a l’equipament. El mateix dia es farà la presentació d’”Aprendre a parlar amb les plantes”, de Marta Orriols.

Els membres del Club de Lectura de la biblioteca de Can Salvador de la Plaça podran trobar-se aquest divendres amb l’autora de El monestir proscrit, el títol que han treballat darrerament. Maria Carme Roca protagonitzarà aquest divendres la trobada amb els seus lectors (10h), tal com ha explicat la directora de l’equipament, Dolors Llavall, en declaracions a Ràdio Calella TV.

Maria Carme Roca és una historiadora i filòloga però que s’ha dedicat, sobretot, a escriure novel·la històrica. És una professional de l’escriptura i els components de la tertúlia en català li han llegit el seu llibre “El monestir proscrit”, i ho aprofitaran per comentar-lo amb ella.

La visita de Roca s’emmarca en la programació que promou la Institució de les Lletres Catalanes. L’autora ha guanyat premis com el Premi Prudenci Bertrana 2018, el Premi Barcanova de Literatura Juvenil 2017 i Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2006, entre d’altres.

Aquest divendres a la tarda, la sabadellenca Marta Orriols presentarà el llibre amb el qual ha guanyat el Premi Òmnium a la Millor Novel·la del 2018. Es titula Aprendre a parlar amb les plantes i narra una història de superació.

El llibre es diu “Aprendre a parlar amb les plantes”, la novel·la narra la història d’una dona que ha superat la mort de la seva parella després d’un accident. És un llibre que ha aixecat molta expectació, s’ha traduït a moltes llengües: català, castellà, francès, italià, hebreu, alemany, neerlandès i, pensem que serà molt interessant aquesta trobada amb la Marta Orriols que també ha estudiat història d’art i també de guió cinematogràfic i escriptura creativa.

Aquest és un acte que organitza la llibreria La Llopa, Òmnium Cultural i la biblioteca; i es farà dissabte a les 19.00h. Les dues activitats estan obertes a tothom.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *