Jornada de lliga de Futbol-7 per a persones amb Paràlisis Cerebral a Can Xaubet

Foto: ADIAM
Foto: ADIAM

El complex esportiu Can Xaubet acull aquest cap de setmana la 1ª jornada de Lliga Nacional Espanyola de Futbol-7 per a persones que pateixen Paràlisis Cerebral o Dany Cerebral Adquirit. L’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme (ADIAM) organitza aquesta jornada de futbol inclusiu en la que participaran equips de tot l’Estat espanyol.

La presidenta de l’ADIAM, Maria Arellano, ha explicat com es desenvoluparà la jornada i quins equips competiran.

“Dissabte a la tarda es faran les presentacions a les 12 del migdia: els equips, explicar una mica el que és la Lliga Nacional per a les persones que assisteixin. Diumenge al matí acabaran els partits, perquè sempre en fem dos, anada i tornada en un mateix cap de setmana. Ve el Rayo Vallecano, que ve de Madrid; tres equips catalans, Disport Pallejà, Disport Molins i nosaltres, ADIAM; des d’Extremadura, la Federació Extremeña; un que ve d’Alacant, Hércules Paralímpic; i d’Andalusia que venen dos equips de Màlaga”

Des de l’ADIAM s’organitzen diverses activitats relacionades amb l’esport inclusiu. Les detalla Maria Arellano.

“Dintre de l’entitat participem amb la lliga catalana absoluta de futbol sala i participem en la lliga de promoció, de futbol sala també. Després tenim tot el que són les activitats aquàtiques de natació, que si tot va bé aquesta temporada potser organitzem dos campionats aquí de natació. Després tenim atletisme d’atac i després tenim un altre projecte en el qual hi ha un casal els dissabtes a la tarda i després sempre que hi ha Nadal, sempre que hi ha Setmana Santa, a l’estiu, són les activitats que realment nosaltres fem”

ADIAM és una entitat sense ànim de lucre que treballa amb persones amb diversitat funcional i amb els seus amics i familiars amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegre a la presidenta de l’ADIAM, Maria Arellano.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat