La Diputació destina 44.000 euros per a la millora de les escoles públiques de Calella

Imatge d’arxiu
Imatge d’arxiu

La Diputació de Barcelona destinarà a Calella 44.500 euros per millorar els centres educatius públics. Ho farà en el marc del Pla de xoc d’equipaments responsables 2030, dotat amb més de 6 milions d’euros, que té per objectiu impulsar mesures d’eficiència energètica. Compta amb dues línies d’actuació i l’Ajuntament de Calella podrà distribuir l’ajut a accions per a la digitalització i la sostenibilitat dels equipaments educatius, o bé, destinar-los a la millora dels usos socials dels espais.

El nou programa de la Diputació de Barcelona permet finançar els ajuntaments de menys de 300.000 habitants de la província i les entitats municipals que comptin amb almenys un centre educatiu públic. Dels 6 milions d’euros amb què compta el projecte, un total de 797.432,69 euros es destinaran al Maresme; i se’n beneficiaran 30 municipis i ens locals de la comarca.

El Pla té per objectiu modernitzar les escoles i atacar els dèficits de manteniment que arrosseguen, i que precisament concentren bona part de les queixes que han fet arribar les famílies d’alumnes. Per falta de manteniment o una baixa eficiència de les instal·lacions.

Els ajuts poden destinar-se a escoles públiques d’infantil i primària, escoles bressol, escoles municipals de música i arts, d’educació especial i de persones adultes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *