Jornades de portes obertes als centres educatius

Foto: Portes Obertes Bisbe Sivilla, l'any passat
Foto: Portes Obertes Bisbe Sivilla, l'any passat

Els centres educatius de la ciutat celebren jornades de portes obertes abans d’iniciar el procés de preinscripció per al curs 2017-2018. Els primers centres a fer-ho són l’Escola Pia, aquest diumenge; i l’Institut Bisbe Sivilla, dilluns a la tarda.

El primer centre que mostra el seu projecte educatiu és l’Escola Pia que aquest diumenge obrirà les seves instal·lacions tant del carrer Sant Pere com de Jovara entre les onze del matí i dos quarts de dues. El director de l’escola, Jose Martín, ha explicat a Ràdio Calella Televisió que els professors i els alumnes participen de la jornada de portes obertes fent visites personalitzades. A més, hi ha la possibilitat de fer una visita personalitzada entre setmana per veure l’ambient de l’escola. Diumenge donaran a conèixer el projecte SUMMEM als futurs pares i alumnes del centre. Per a Jose Martin les jornades de portes obertes comencen a quedar «antigues» ja que al llarg de l’any i a través de la web i les xarxes socials visualitzen la feina que fan.

Els responsables de l’Institut Bisbe Sivilla han escollit dilluns a la tarda entre dos quarts de cinc i les sis per fer les portes obertes i mostrar, a través de visites guiades, la seva oferta d’Educació Secundària Obligatòria. La jornada consistirà en una visita guiada i una xerrada. La directora del centre, Eva Sánchez, ha explicat que el projecte educatiu es basa en atendre la diversitat de l’alumnat i apostar per l’educació trilingüe: català, castellà i anglès.

L’escola Doctor Carles Salicrú farà portes obertes el divendres 10 de març de 9 del matí a una del migdia i de tres a dos quarts de cinc de la tarda.

L’Escola la Minerva, que imparteix educació infantil i primària, el dissabte 18 de març entre dos quarts d’onze i la una del migdia. S’inclou una visita guiada per les instal·lacions d’aquesta escola verda i una xerrada informativa a càrrec de l’equip directiu.

El termini per fer les preinscripcions per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i ESO és del 23 de març al 4 d’abril. Precisament, l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Calella ha organitzat per demà dissabte una xerrada informativa sobre “El procés d’escolarització a P-3”. Serà a dos quarts de 12 del migdia, a l’àrea d’Educació, a la Fàbrica Llobet-Guri, i anirà a càrrec de la pedagoga Roser Domingo.

El calendari de preinscripció per a la llar d’infants és entre el 2 i el 12 de maig.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat