Josep Buch és el nou president del Club de Pesca Esportiva de Calella

Buch és des de fa una setmana el nou president d’aquesta entitat calellenca. Es tracta d’ una entitat que té com a seu la caseta dels pescadors a la zona de les barques. Fan diverses trobades l’any i els socis s’ocupen del manteniment de les embarcacions.

Josep Buch Jordi Comas, president i secretari de l’entitat, han visitat avui el programa La Ciutat de Ràdio Calella TV per parlar de l’entitat. Una de les seves principals ocupacions és el manteniment de les barques. Sovint, quan arriben ben aviat al matí per anar a pescar, es troben alguna sorpresa perquè algun incívic els hi ratllat la barca.

El problema no és pluja. Quan fa mala mar tirem la barca amunt i ja està. El problema són els nens que juguen a la sorra, en lloc de fer «flams» a la sorra, els fan a la barca, com que els pares estan allà prenent el sol. Hi ha enguixades i ratllades. L’altre dia em vaig trobar un graffiti i si no se’n va has de tornar a pintar un altre cop la barca

Actualment el club té uns 90 socis i es reuneix en diverses ocasions durant l’any com és el cas d’un sopar o per la festa major petita amb un torneig de tir amb arc. Aquell mateix dia fan un esmorzar amb el que han pescat durant el matí.

Podeu veure l’entrevista que els hi hem al programa La Ciutat aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *