L’Associació del Pubillatge vol posar remei al distanciament dels joves amb la tradició

Traspàs del Pubillatge de Calella durant l’última Festa Major de la Minerva
Traspàs del Pubillatge de Calella durant l’última Festa Major de la Minerva

Clàudia Mateo i Jordi Pascual són la Pubilla i l’Hereu de Calella 2021. Amb ells, Pau Bou, el nou Fadrí. Paula Rejano i Miquel Coll, la Pubilleta i l’Hereuet. El Pubillatge de Calella ha renovat els títols patint fins l’últim moment per la dificultat de trobar candidatures. La presidenta de l’associació que treballa per al manteniment de la tradició a Calella ha reconegut avui al programa La Ciutat que han pres nota de la situació viscuda i que intentaran posar-hi remei perquè no es repeteixi.

Segons Adela Castellà, la presidenta de l’Associació del Pubillatge de Calella, les dificultats per trobar candidats –que no és nou d’aquest any– s’expliquen pel poc coneixement que en té el jovent. Per això han decidit fer-ne més promoció.

Quan et passa això, la conclusió que en traiem és que ha fallat alguna cosa en nosaltres. En Jordi ho ha dit, no es coneix. Per això ens hem proposat tirar endavant campanyes per fer-ne difusió.

L’Hereu i la Pubilleta de Calella 2021 han intervingut avui al programa La Ciutat per explicar quines són les seves expectatives de cara a l’any que se’ls presenta, quan seran els encarregats de portar el nom de Calella arreu dels Països Catalans i implicar-se en la tradició cultural.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat