Josep Costa critica la gestió de Borràs amb el cas Juvillà

L’exvicepresident de la mesa del Parlament, Josep Costa, va criticar ahir des de Calella la gestió que ha fet la presidenta Borràs i el Parlament del cas del diputat Juvillà. Costa que va ser el ponent de la segona sessió del cicle Àgora que organitza el Consell Local per la República de Calella, va reivindicar la sobirania del Parlament i va indicar que la Mesa hauria d’haver actuat d’una altra manera pel precedent que pot suposar.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Josep Costa va deixar palès que no comparteix l’estratègia que s’està seguint pel cas del diputat i membre de la Mesa Pau Juvillà. Assegurava que el Parlament és un espai de sobirania inviolable i que cal que es lluiti davant de qualsevol interferència de poders.

Ningú més que el Parlament pot decidir en quin moment un diputat perd el seu càrrec. Això de fer en conformitat amb el reglament del Parlament. Tinc la sensació que s’hauria d’haver fet d’una altra manera i no s’ha fet.

Com a vicepresident del parlament, Costa ja va ser molt crític amb la manera com el president Roger Torrent va portar la retirada de l’escó al president Quim Torra.

Costa està actualment acusat de desobediència, juntament amb altres membres de la mesa, per haver admès una resolució en favor del dret d’autodeterminació i una altra de reprovació del rei espanyol a final del 2019.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *