Josep Gibert, primera incorporació confirmada a la candidatura de Junts per Calella

Gibert participa a les tertúlies del programa La Ciutat de Ràdio Calella TV

La candidatura de Junts per Calella a les eleccions municipals del mes de maig ha donat a conèixer el primer nom dels que integraran la llista que encapçalarà Montserrat Candini, l’actual alcaldessa de la ciutat pel PdeCAT. És Josep Gibert, president de la Cooperativa l’Amistat i anteriorment alt executiu d’una empresa del sector del turisme i la restauració.

Josep Gibert s’incorpora a la candidatura de Junts per Calella a les municipals del mes de maig. S’ha fet públic aquest matí per mitjà d’un comunicat en el qual expressa el seu interès i il·lusió per “aportar el seu gra de sorra i treballar per Calella i el país”.

Gibert és actualment el president de la Cooperativa l’Amistat però ha participat en diverses entitats del teixit associatiu local, des d’Òmnium Cultural fins al CB Calella o el Grup d’Astronomia.

En la nota de premsa es recullen també les paraules de Montserrat Candini, qui ha reiterat la seva voluntat de construir un projecte polític transversal, plural i integrador.

Junts per Calella anuncia que en les pròximes setmanes acabarà d’anunciar el conjunt d’homes i dones que acompanyaran la cap de llista i candidata a la reelecció.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *