Josep Grima: “Estic tranquil i amb ganes d’explicar la veritat”

A Grima l’acompanyen l’alcaldessa i l’advocat Jordi Salbanyà

El calellenc explicarà com va viure la jornada de l’1 d’octubre a la ciutat. És el cinquè testimoni previst per la sessió de tarda del judici del procés d’avui dimecres. L’ha citat la defensa de Jordi Sánchez i viatja a Madrid amb la voluntat d’explicar “la veritat” del què va passar a Calella.

Viatja acompanyat de l’alcaldessa Montserrat Candini i de l’advocat Jordi Salbanyà. El calellenc, un dels ferits per les càrregues policials que es van produir la nit de l’1 d’octubre fora de l’Hotel Vila, ha dit que es sent amb força i i tranquil davant la declaració que farà a partir de les quatre de la tarda. Ha insistit en què la seva única voluntat és explicar la veritat del que va passar el dia del referèndum a Calella.

Estic molt tranquil perquè també estic rebent moltíssimes mostres de suport, de gent que sempre hi ha sigut i d’altres que ara m’han mostrat el seu compromís (…) Tinc moltes ganes d’explicar el que em demanin i dir la veritat del què em va passar.

Josep Grima serà el cinquè testimoni en declarar a la sessió d’aquesta tarda del judici del procés. Per com s’està desenvolupant aquests últims dies de testificals de la defensa, preveu que la seva intervenció serà força breu.

Tampoc sabem com anirà, qui vagi seguint el judici comprovaran que va molt ràpid. S’està veient que van molt àgils, ahir fins i tot van acabar abans del previst. Estan anant per feina.

Ràdio Calella TV oferirà la senyal del judici del procés perquè la declaració de Josep Grima es pugui seguir, en directe, a través de la web radiocalellatv.cat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *