Josep Maria Colomer inaugurarà divendres la seva exposició “Gent de Calella”

expo_colomer_alcaraz

El fotògraf fa 15 anys que fa aquestes exposicions per aquestes dates nadalenques. Enguany, ha decidit dedicar-les als artistes de Calella, per donar-los a conèixer a la resta dels ciutadans del municipi. L’exposició compta amb una vintena d’obres sobre aquests protagonistes i la seva feina.

L’exposició de Josep Maria Colomer s’inaugurarà divendres a les 18:30 a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, amb la directora de la biblioteca, Coral Prieto i el nou president de Foto-Film Calella, Josep Lluís Fillat. El fotògraf ha explicat al programa La Ciutat, perquè va decidir començar amb aquesta sèrie d’obres sobre la gent del municipi.

Són exposicions populars, diferents. Vaig començar-ho perquè em semblava que no hi havia massa fotografies concretes de persones o personatges que tenim aquí al poble. Ho vaig trobar a faltar. Durant l’any em dedico a buscar unes quantes persones i hi ha gent que fa coses que sobresurten en l’àmbit calellenc i que molts veïns tampoc ho saben. Em sembla que és una manera de poder fer que els nostres conciutadans coneguin les activitats d’altres persones del poble.

En l’exposició es podran veure els retrats d’una vintena d’artistes de Calella. Colomer compta amb més d’un centenar de fotografies al seu arxiu, amb tot ha hagut de triar només vint per poder exposar-les.

Mai són tots. Un cop has fet l’exposició i has triat les 20 persones que són les que acaben a l’exposició, dius m’he deixat un, a l’altre… Amb un havies quedat emparaulat, però no ha pogut ser perquè tenia feina, amb un altre tens contacte, però sembla que no li fa gràcia… Sempre en queden, però encara sort que sempre en queden perquè així sempre pots tornar a anar fent.

Colomer ha aprofitat per fer una crida als ciutadans de Calella a visitar la seva nova exposició per “conèixer més veïns” i el seu treball.

Jo crec que a la gent li pot interessar per conèixer més veïns, perquè no sabien que aquesta persona feia això, i moltes vegades sorprèn. Aquesta sorpresa pot ser un dels al·licients per venir a veure aquesta exposició.

El recull de fotografies es podrà visitar fins al 21 de gener a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *