Josep Matas, candidat al Premi Ciutat de Calella 2018

L’ex cap d’emissions de Ràdio Calella TV ha recordat els seus inicis com a col·laborador de l’antiga Calella Televisió. En una entrevista al programa La ciutat, Josep Matas ha defensat el paper formatiu dels mitjans de comunicació local.

I celebra que Ràdio Calella TV hagi recuperat en l’actualitat la filosofia dels seus orígens, com a escola de futurs professionals del sector de la comunicació.

Vam ser de les primeres emissores que vam emetre per Internet i els mitjans van també per aquest camí ara. Hem de ser escola i no tancar les portes al jovent

Matas, que va ser el cap d’emissions de l’empresa pública de comunicació, ha recordat com van ser els seus inicis a l’antiga Calella Televisió. Rondava l’any 1983 i llavors el mitjà estava separat de Ràdio Calella fins que es van fusionar.

Teníem la televisió en un local de l’avinguda del mar i allà vam començar, cap al 1983. Jo no vaig ser dels primers, vaig arribar després. Durant la setmana muntàvem dos programes i els caps de setmana era quan anàvem a filmar

Matas ha tingut paraules d’agraïment cap a Josep Pous, l’exdirector de Ràdio Calella i qui va decidir presentar-lo al Premi Ciutat de Calella, en la categoria individual. L’altre candidat és Josep Lloveras, vicepresident de Gent de Barri de Pequín.

Les votacions es podran fer fins el 13 d’abril, cada dia a les urnes instal·lades a la Biblioteca Municipal i a l’Ajuntament de Calella. El veredicte es donarà a conèixer en el decurs de la gala que se celebrarà l’1 de maig a la Sala Mozart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *