Joventut Artística estrena el vodevil “Sigues infidel i no miris amb qui”

Part de l’equip de l’obra en un dels últims assajos abans de l’estrena

El grup teatral calellenc torna als escenaris amb una obra còmica i coral, dirigida per Maria Rosa Serra i Albert Salvañà. Una adaptació de l’original escrita per Ray Cooney i John Chapman, que es podrà veure per primera vegada aquest diumenge al Teatre Orfeó Calellenc. Les següents representacions es faran els dies 7, 14 i 21 de maig.

Albert Salvañà ha definit l’obra d’una “autèntica bogeria” i en declaracions a Ràdio Calella TV ha garantit al públic que disfrutaran de dues hores de riure continuat.

“Feia moltes temporades que només apostaven per produccions de text, però aquesta és una obra molt divertida que agradarà segur. Hi ha moltes entrades i sortides, i a nivell de producció també té la seva complexitat”, ha comentat Salvañà en les hores prèvies a l’estrena, admetent que l’equip les viu amb nerviosisme.

La història gira a l’entorn de dos socis d’una botiga de roba de pell: un d’ells és un marit absolutament enamorat de la seva esposa i l’altre, un caradura que enganya a la seva dona cada cop que se li presenta l’ocasió. Això genera un munt de situacions absurdes i divertidíssimes.

“És una obra coral i surten molt tots els actors, però tenim l’Assumpció Ortet, que clava el paper; i en Martí Germà, que fa un paper divertíssim. Llavors també la Carme Horta, que segur farà petar de riure. En definitiva, tot l’elenc està molt bé”, ha comentat el director.

Joventut Artística no contempla fer girar l’obra un cop s’acabin les actuacions programades per als pròxims quatre diumenges. Les entrades a la venda, com és habitual, a taquilla del Teatre Orfeó Calellenc.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *