La Gavina es transforma en una guingueta de la Barceloneta per una “tv movie” produïda per TV3

banys_la_gavina

“Amics per sempre” és el títol de la popular cançó del grup Los Manolos que es va incloure en la cerimònica de clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, i és l’escollit també per posar nom a la producció per a Televisió de Catalunya que s’ha començat a rodar a Calella i que s’ambienta a la Barcelona preolímpica. Als Banys La Gavina de Calella s’hi ha recreat una de les típiques guinguetes que hi havia a la platja, abans que el projecte olímpic obrís la capital catalana al mar. L’estètica de l’establiment i la seva ubicació han estat determinants perquè l’equip de producció l’escollís, però no en són els únics factors.

“Un dels que treballa a la productora va venir a fer un casament aquí fa uns anys, i com que buscaven un ‘xiringuito’ de l’època van venir a mirar-lo, els va agradar i hem arribat a un acord”, ha explicat Toni Salas, copropietari dels Banys La Gavina, en declaracions a Ràdio Calella TV. “Vam començar a parlar fa tres setmanes i al final s’ha hagut de córrer i d’avançar fins i tot el rodatge perquè tenim a tocar l’Ironman, i el pàrquing de davant estarà ocupat per la prova”, ha afegit.

La productora Lastor Media és l’encarregada del rodatge d’aquesta tv movie, que a priori s’estrenarà el pròxim mes de juliol per TV3, coincidint amb el vint-i-cinquè aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Equip tècnic i artístic ja ha estat treballant a Calella aquests darrers dies preparant la logística de la producció, evident sense anar més lluny perquè el rètol comercial s’acompanya, a uns metres, per un altre en el qual es pot llegir “El boquerón”. També la decoració interior s’ha canviat per elements que ens traslladen a l’estètica dels anys 90. L’establiment obrirà normalment aquest cap de setmana, però tancarà per facilitar la feina planificada per la setmana que ve i la següent.

Des de l’Ajuntament de Calella han confirmat a Ràdio Calella TV que s’han facilitat tots els permisos necessaris per realitzar la pel·lícula. Igualment es preveu haver de prohibir l’accés a l’aparcament que hi ha a l’esplanada del davant, algun dia encara per concretar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat