Joventut Artística fa càsting per l’obra “Barcelona”

Joventut Artística ja té sobre la taula la seva pròxima producció teatral, serà l’obra “Barcelona” escrita per Pere Riera i estrenada al TNC l’any 2013. La representació ens situarà en els bombardejos que va patir la capital catalana el mes de març de 1938, uns bombardejos que van causa més de 2.500 víctimes. Ara, el grup de teatre amateur treballa amb la idea de portar-la a l’escenari del teatre Orfeó a mitjans de juny i per fer-ho possible han obert càsting per trobar als 8 personatges protagonistes. Es farà aquest dissabte durant tot el matí al teatre calellenc.

“Barcelona” ens explica la història de dues dones i una ciutat assetjada. La Núrina i l’Elena són dues dones amb comptes pendents; dues amigues separades per l’amor d’un home i el destí d’una pàtria. Dues dones atretes sense remei per l’encís d’una ciutat prodigiosa; una ciutat rosa de foc, blava i vermella. Ara Joventut Artística la representarà a l’Orfeó amb tot el repte que representa. Marc Comerma i Ariadna Coll seran els seus directors.

És una obra bastant complicada. Té una mica de tot, la part d’interpretació però també de cant i dansa. La temàtica també és complicada perquè ens situem en plens bombardejos del 38 i interpretativament pels actors serà un repte perquè han de sostenir l’obra.

Les persones interessades a formar part de l’elenc han d’inscriure’s al formulari que trobaran al portal del grup teatral calellenc per poder assistir al càsting que es farà aquest dissabte al teatre Orfeó Calellenc (9 a 14h). Comerma i Coll avancen que no busquen un perfil concret d’actor, però sí que siguin persones implicades i amb unes mínimes nocions d’interpretació.

Els actors i actrius que vulguin participar han de tenir unes mínimes bases d’interpretació, molta implicació i ens agradaria que fossin de Calella o rodalies, perquè són molts dies d’assajos. En el càsting buscarem els 8 papers. En cas que quedés algun paper desert ja miraríem altres opcions, però d’ara endavant, des de Joventut Artística farem sempre càstings.

El càsting constarà de dues parts. Una primera on l’actor s’haurà de presentar amb una breu explicació de la seva trajectòria en el món teatral i una segona on haurà d’interpretar el monòleg del personatge pel qual es presenta al càsting. A més, per les persones que vulguin interpretar el paper de Victòria hauran de cantar també la cançó “Prop d’un gat”. Tots els monòlegs estan disponibles al web de Joventut Artística.

El grup de teatre calellenc treballa amb l‘objectiu d’estrenar l’obra a mitjans de juny.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *