Junts per Calella anuncia una altra incorporació a la candidatura de Candini per a les municipals

Lucía Sánchez Vargas anirà a la llista de Junts per Calella a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. És la segona incorporació que confirma la candidatura que encapçalarà l’actual alcaldessa, Montserrat Candini, a qui Sánchez ja va acompanyar en l’equip que va presentar als darrers comicis del 2015. És arquitecta tècnica amb experiència en el sector de l’habitatge i la mediació de conflictes, actualment responsable de les polítiques d’habitatge del Consell Comarcal del Maresme.

Després de Josep Gibert, el president de la Cooperativa l’Amistat; aquest divendres s’ha anunciat el nom de la segona persona que acompanyarà Montserrat Candini a les municipals de Calella del pròxim mes de maig. És Lucía Sánchez Vargas, la responsable de polítiques d’habitatge del Consell Comarcal del Maresme. Ella s’ha mostrat “il·lusionada per sumar-se al projecte de Candini i de Junts per Calella”.

En la nota que s’ha fet pública per fer l’anunci i la confirmació d’aquesta segona incorporació, Junts per Calella reitera que s’està formant una candidatura àmplia, transversal i de gent compromesa. En les pròximes setmanes se seguirà anunciant com queda conformat l’equip que es presentarà a les eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *