Calella acollirà la Setmana Barça Jugadors 2018

15ª Trobada Barça Jugadors, lany 2016, a Figueres. Foto: Agrupació Barça Jugadors

Calella serà aquest any la seu de la Setmana Barça Jugadors. Del 29 de maig al 2 de juny es celebraran tot un seguit d’actes que portaran a la nostra ciutat exfutbolistes del club blaugrana i a membres de diverses entitats barcelonistes.

El president de la Penya Solera Barcelonista de Calella, Isidre Argelés, ha explicat alguns dels actes que es realitzaran.

Una conferència de la Sor Lucia Caram, que tractarà sobre els Invulnerables i una altra és una conferència que vindrà un jugador del Barça i parlarà d’un tema que agradarà a Calella, perquè es tractarà d’en Kubala, perquè va estar molt relacionat amb la ciutat de Calella. Està programat que es facin uns entrenaments per la canalla i que seran dirigits per exjugadors del Barça i els ensenyaran com entrenen els jugadors del Barça a la Masia.

El dissabte tindrà lloc l’acte més important, la Trobada Barça Jugadors. S’espera l’assistència de 180 exfutbolistes del club, que participaran en els partits de futbol que s’organitzin. També es farà un dinar de germanor en el qual es reconeixerà als exjugadors nascuts o residents a l’Alt Maresme. Tothom que vulgui també es podrà fotografiar a l’autobús del Barça i amb algunes de les copes del club.

Al migdia hi ha el dinar oficial d’aquesta trobada de l’Agrupació Barça Jugadors, diuen que poden haver fins a 400 persones, una cosa molt grossa. El dissabte tot el dia, des del matí fins la tarda, portaran l’autocar del Barça i també les copes, la Copa de la Lliga, la Copa del Rei i la Champions perquè la gent les pugui veure, fotografiar-se i visitar també l’autocar del Barça.

Els més petits també podran gaudir d’un espectacle de titelles de la Fundació Barça, titulat Tant se val d’on venim.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *