L’ Agrupament Escolta Montnegre tanca les celebracions del 60è aniversari amb un sopar de germanor

L’ Agrupament Escolta Montnegre està preparant un sopar de germanor pel proper 4 de maig com a acte de cloenda dels actes del seu seixantè aniversari. Al sopar, que es farà a la Fàbrica Llobet, hi està convidat tothom qui vulgui i s’espera que s’ hi apleguin les diferents generacions que han participat al Cau els darrers anys.

Una de les caps d’agrupament, Anna Rosich, ha explicat al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV que es tracta d’un petit homenatge a la gent que ha format part del projecte. Els interessats podran comprar els tiquets a un preu de 8 euros. Després del sopar hi haurà un concert gratuït a la Fàbrica Llobet-Guri amb les actuacions de Miquel del Roig, Pelucas i El Senyor Peix.

Dissabte 4 de maig fem la cloenda. És un sopar públic, però també va destinat a gent que abans venia al Cau. És un sopar que serà al preu de 8 euros. S’hauran de comprar tiquets abans a la papereria Roger i a la Perruqueria Montana. Després del sopar hi haurà un concert gratuït per tothom a la Fàbrica Llobet que hi haurà el Miquel del Roig, Pelucas que són un grup de versions i El Senyor Peix que és un grup d’aquí de la comarca

Marta Nogué, també cap d’agrupament, ha recordat els valors de la metodologia d’escolta i guia que es transmeten des del Cau. Que els nens i nenes siguin autosuficients, aprenguin a treballar en equip i tinguin esperit crític. Nogué afirma que de les seves lleis la que més els representa és la que demanar «deixar el món millor del que ens l’hem trobat».

Nosaltres tenim 10 lleis i a mi la que més m’agrada és una que parlar de deixar el món millor de com l’has trobat. Això és molt interessant perquè Es pot aplicar molt gran però també, per exemple si ens deixen un lloc per anar a dormir, deixar-ho millor de com te l’has trobat. Estan acostumats a allò de com que això no és meu, faig el que sigui, com a les taules de l’escola. Jo recordo que estaven sempre pintades i fatal i jo sempre pensava “has de deixar el món millor de com l’has trobat”

Tant Rosich com Nogué expliquen que l’ Agrupament Escolta Montnegre arriba als seus seixanta anys d’existència convertint-se en un gran alternativa a la Playstation. Una proposta de lleure responsable que permet als infants connectar amb ells mateixos i amb la natura i que, ens els temps que vivim, va contracorrent.

Podeu veure l’entrevista que li hem fet a Anna Rosich i Marta Nogué de l’Agrupament Escola Montnegre avui al programa La Ciutat :

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *