Calella celebra el Dia Internacional contra el Càncer de Mama

emocions

Els actes programats, acabaran amb l’encesa del Far de Calella que un any més lluirà del color que simbolitza la lluita contra aquest càncer; el color rosa.

Avui és el dia Internacional contra el Càncer de Mama i Oncolliga ha preparat una xerrada per aprendre a afrontar les males notícies amb optimisme. La impartirà el couch David Domínguez. Concretament es tracta de gestionar les emocions de manera positiva. Al taller s’explicaran com funcionen les emocions i com es generen, per tot seguit donar eines al servei dels nostres objectius.

La xerrada es farà a la Cooperativa l’Amistat a partir de les 17:30h de la tarda.

La activitats a l’entorn del Dia Internacional contra el Càncer de Mama no acabaran aquí però, ja que la terapeuta Tinixara Moreno serà qui conduirà un taller de Risoteràpia que es farà just en acabar la xerrada.

Els actes programats, acabaran amb l’encesa del Far de Calella que un any més lluirà del color que simbolitza la lluita contra aquest càncer; el color rosa.

David Domínguez ha explicat també que ha nascut una comunitat a Facebook anomenada Catalunya Couching, i és un punt de trobada entre professionals i aficionats a l’entrenament personal on trobaran diversos recursos sobre la matèria.

A més, aquest és el segon any que David Domínguez imparteix tallers privats a un espai de la Llibreria El Faristol de Calella. Se n’hi tornaran a fer de Mind Fulness, els cinc propers dimarts de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 del vespre, i un que ja ha començat d’intel·ligència emocional que es fa els dijous en el mateix horari.

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat