L’11 d’octubre es fa la primera Cursa Popular de la Policia Local de Calella

Dos dels policies impulsors de la primera Marxa de la Policia Local

Està previst que hi puguin participar unes 150 persones i l’objectiu final és que la cursa pugui tenir continuïtat de cara a anys posteriors per fer un donatiu cada any a una entitat de la ciutat que ho necessiti. En aquesta primera edició és la Fundació Nassos Vermells, pallassos d’Hospital qui rebrà els beneficis de la cursa.

Apuntar-se a la cursa costa 10 euros, i pots fer la prova, rebre de regal una samarreta tècnica amb el logo i una bossa del corredor amb material esportiu, vitamines i xecs descompte. També hi haurà botifarrada a l’arribada, un sorteig regals cedits per establiments de Calella i ambientació musical tant al sortir com a la meta.

Es pot fer la cursa, per a esportistes preparats, de 10 quilòmetres, i una marxa popular de 6 km. La cursa corrent passarà pel Far, on hi ha un avituallament, les Torretes i els llocs més emblemàtics de Calella. N’han parlat al programa Bon Dia de Ràdio Calella els agents de policia que estan al capdavant de l’organització de la prova, Marc Morell i Sergi Delgado. «És un recorregut molt divertit», han comentat als agents, i han afegit que la marxa a peu és oberta a tothom, des de nens de mesos, perquè es pot fer portant cotxet, i també és apta per a gent gran de 60 i 70 anys.

Hi haurà premis per als tres primers classificats en categoria masculina i femenina.

A part de la cursa i la marxa, tot plegat es munta perquè la gent de Calella tingui clar que la Policia de la ciutat és de proximitat i oberta a la ciutadania. De moment, segons els agents, els calellencs han respost molt bé a la iniciativa i hi han col·laborat des de diferents àmbits. “Tots els policies de Calella som propers a la ciutadania. Com a mostra volíem fer una cursa en la qual la gent s’apropés a nosaltres i, a més, col·laborar amb la Fundació Nassos Vermells”, ha comentat Sergi Delgado. Nosaltres coneixem com és el poble però la veritat és que ens ho estan posant molt fàcil perquè la gent ens està ajudant en tot. Tothom pregunta i té ganes de col·laborar, com entitats, empreses, botiguers i administracions“, ha explicat Delgado amb satisfacció.


Per apuntar-se es pot anar a la Comissaria de la Policia Local en horari d’atenció al públic, fins les 9 del vespre, i omplir una butlleta. També es pot fer a través del Facebook, on hi ha un enllaç que permet fer una inscripció on-line.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Vanesa ha dit:

    Felicitats per apuesta iniciativa, des del mostré blog també aportarme el mostré granero de sorra i farem una crònica ben xula amo fotos i vídeo inclós. Seguir-nos al Facebook de Actividad Física y Bienestar, i al blog http://actividadfisicaybienestar.com deixant el viste email. Salut i kilómetres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *