La UEH Calella cau clarament enfront el Cardedeu en el segon partit d’aquest cap de setmana

Després de la derrota d’ahir a la pista del Cardedeu 26-24, avui els de Toni Guijarro han tornat a perdre contra els vallesans, però aquest cop de forma més contundent, 19-28.
Els calellencs, que han tornat a jugar amb les sensibles baixes d’Itchart i Busquets, sempre han anat a remolc en el marcador. Els nostres han arribat a tenir una diferència en contra de 6 gols. Una reacció calellenca els ha permès acabar el primers 30 minuts perdent de només dos gols, 9-11.
A la represa, el Cardedeu s’ha mostrat més sòlid i no ha deixat que els calellencs seguissin la progressió mostrada en els minuts finals de la primera part. Els darrers minuts els calellencs han abaixat els braços i els visitants ho han aprofitat per aixamplar la diferència final.
El proper cap de setmana no hi haurà lliga i d’aquí quinze dies jugaran en doble jornada en contra el Gavà.