La 3ª Cursa Popular de la Policia Local de Calella es celebrarà el 13 de maig

Imatge de sortida de l’última segona edició de la Cursa de la Policia Local

Ja hi ha nova data per la tercera edició de la Cursa de la Policia. Una carrera que havia de celebrar-se a l’octubre, però que es va aplaçar a causa de la situació política de Catalunya. Els diners recaptats aniran destinats a la campanya #PelsValents, de lluita contra el càncer infantil, amb la qual ja col·labora el cos de seguretat local amb els escuts solidaris.

Un dels organitzadors i agent de la Policia Local, Marc Morell, ha explicat els motius que els van portar a ajornar la cursa. Tot i així, ha assegurat que es prenen la nova edició amb moltes ganes i il·lusió.

Amb molta il·lusió. Més que un any ha sigut un endarreriment de la data pel moment polític que vam viure a l’octubre i vàries circumstàncies que ens van fer plantejar l’opció d’endarrerir-la. Ara hem trobat la data, el 13 de maig, i endavant, amb moltes ganes, molta il·lusió i a per totes.

Les inscripcions a la cursa tenen un preu de 10 euros, que aniran destinats a la campanya #PelsValents, de l’hospital Sant Joan de Déu. L’objectiu és aconseguir 30 milions d’euros per construir el centre oncològic Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center.

La Policia Local de Calella col·labora amb la campanya venent també escuts solidaris al preu de 4 euros. La ciutadania s’ha bolcat comprant els escuts, fet que els ha portat a demanar noves remeses. El dia de la cursa s’instal·larà, a més, un punt de venda d’escuts.

La novetat és que, com cada any, fem un donatiu a una entitat diferent. Aquest any, donarem la totalitat de la recaptació a la campanya #PelsValents, que és la lluita contra el càncer infantil. Estem gestionant alguna sorpresa, però el recorregut serà el mateix, 10 km cursa per gent que tingui ganes de córrer, i per la gent que no vulgui o tingui ganes de fer un altre tipus d’esport, caminar, amb la família, amb l’animal, amb qui vulgui, 6 km marxa.

Per fer possible la carrera, el cos local necessita voluntaris i col·laboradors. Morell ha enumerat algunes de les funcions per les que demanen ajuda.

Necessitem voluntaris, necessitem gent que col·labori desinteressadament, evidentment, gent que vulgui col·laborar de la manera que sigui. Voluntàriament aquell dia venint a ajudar, a servir menjar als corredors, a dirigir el trànsit, a marcar un punt, a entregar samarretes, al que sigui. Estem oberts a tothom, tothom que vulgui es pot posar en contacte amb nosaltres a través del Facebook o a la mateixa comissaria. Fan falta moltes mans, molta gent.

Per inscriure’s a la cursa, es pot fer presencialment a la comissaria de la Policia Local en horari d’atenció al públic. També es pot fer per internet, a través de la pàgina de Facebook de la cursa i a la web de Gesport.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Marc Morell, organitzador de la cursa i agent del cos local de Policia Local.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *