Cindy Rando entra a l’executiva nacional de la Joventut Socialista de Catalunya

La regidora socialista de l’Ajuntament de Calella s’ocuparà de la nova secretaria de Coordinació del Món Local de la JSC. Va ser elegida en el Congrés Nacional, diumenge passat, que va triar Arnau Ramírez com a nou primer secretari.

N’ha parlat al programa La ciutat de Ràdio Calella TV.

L’acció política és complicada i com que tenim molts regidors joves arreu del territori vam creure oportú coordinar-nos i establir una secretaris que parli dels pobles

Rando també s’ha referit a l’actualitat nacional, l’endemà de la investidura fallida de Jordi Turull (Junts per Catalunya), candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya. El ple es reprendrà demà dissabte i, en segons votació, només necessitarà obtenir majoria simple.

La regidora del PSC a l’Ajuntament de Calella ha recalcat la urgència de formar Govern i ha fet una aposta ferma pel diàleg.

Crec que el discurs de Turull va ser força integrador, que potser és el que ens fa falta ara. Necessitem un president ara mateix, un Govern i que el país tiri endavant per no quedar-nos estancats

Rando ha subscrit les paraules de fa uns dies de l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, que en declaracions a Ràdio Calella TV va dir que Pedro Sánchez seria la solució a la situació de bloqueig que hi ha a Catalunya i a l’enfrontament institucional obert amb el govern espanyol. “Caldria que tinguessin un major coneixement de la realitat d’aquí”, ha afegit.

Sobre l’agenda local, la regidora de Joventut, Igualtat i Solidaritat i Cooperació ha recordat que encara s’està celebrant el programa d’activitats sobre el Dia Internacional de les Dones i que demà es farà una Hora del Conte temàtica a la Biblioteca Municipal.

L’Artur i la Clementina a càrrec de la contacontes Sílvia Serra (11.30h). La responsable de polítiques d’Igualtat de Calella ha admès que preocupen les conductes masclistes que es detecten en el col·lectiu de joves.

Tenir a mà xarxes socials o plataformes de comunicació instantània ha fet mal en aquest sentit, perquè s’accepten conductes que abans no es permetien, es toleren com a normals. Per això estem fent una tasca profunda per evitar-los

La figura femenina en les diferents cultures centrarà la celebració de la Quinzena Solidària, el pròxim mes de maig. S’està preparant una taula rodona, exposicions i el tradicional Sidral Solidari a la plaça de l’Església, amb la participació de les entitats del Consell Municipal de Solidaritat. Enguany, es vol incentivar la participació en la redacció del manifest que s’hi llegeix.

Es proposaran uns inicis de frase i difondre-ho per les xarxes socials i qui vulgui les acabi. Per exemple: hem de promoure l’empoderament de les dones a tot el món

La responsable de Joventut ha celebrat l’èxit del curs de monitors i de premonitors de lleure que es faran aquesta Setmana Santa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *